Még többet a Like30 -ról


Mi a Like30?

Ez egy olyan üzleti szisztéma, ami lehetővé teszi bárkinek, hogy pénzt keressen velünk együtt függetlenül attól, hogy milyen készségekkel rendelkezik az online világban. Ez egy biztonságos rendszer, az alapítói tapasztalt üzletemberek.

Kik a tagjai?

A like30 üzleti rendszerben olyan emberek vannak, akik szeretnének hosszú távú, stabil jövedelemre szert tenni, ezért a szisztéma segítségével építik a saját üzletüket. Mindezt teszik szabadon, főnök nélkül, mai modern online eszközökkel.

Mi a Like30 üzleti szisztéma lényege?

A like 30 szisztémával direktori csapatokat építünk, olyan emberekből, akiket a világhálón keresztül hívtunk meg az online marketingünk segítségével a partnercéghez. Akik kényelmesen felmennek a saját oldalukra és megrendelik azt, amire nekik és családjuknak szükségük van. Lényeg hogy nem eladókat keresünk. Nem terméket kell eladni, hanem olyan emberekből építjük fel az üzletet, akik pénzt akarnak keresni, elfogadják és követik a szisztémát és ezért rendszeresen itt veszik meg azokat a termékeket, amiket minden ember használ, és egyébként is megvásárolna. A cél minél több lojális vásárló, hiszen ha végig gondoljuk, egy ember soha nem fog egyedül annyit vásárolni, mint amennyi terméket 10 ember használ. És tovább megyek 10 ember soha nem fog annyit vásárolni, mint 100 ember. Ezekre a termékekre mindenkinek folyamatosan szüksége van, de a cél nem az eladás. Eladással soha nem fogsz sok pénzt keresni.

Miért jobb ez, mint egy hagyományos munkahely, vagy egy vállalkozás?

A hagyományos munkahely általában napi 8 óra, ahol a fizetést meghatározzák egy adott szinten, az iskolai végzettség, és tapasztalat alapján. Ha valakinek több pénzre van szüksége, akkor másodállást vállal. Valószínűleg így több pénze lesz, de az élete nem lesz jobb, kevesebb a szabadideje, és egy rossz főnök megkeserítheti a mindennapjait. A pénzkereset másik módja vállalkozóvá válni. Itt az emberek maguknak dolgoznak, befektetnek, kockáztatnak. Valakinek sikerül, valakinek nem. Nagy a kockázat, a befektetést és általában minden folyamatot az előállítástól az eladásig a vállalkozónak kell végig vinni. A legtöbb vállalkozás az első pár évben egyáltalán nem termel plusz bevételt, hiszen a befektetett pénzt kell kitermelnie. Mi olyan szabad vállalkozók vagyunk, akiknek a szabadságfoka jóval nagyobb, mint az átlag vállalkozóké. Ennek az egyik oka az, hogy online dolgozunk a másik pedig, hogy együttműködünk egy partnercéggel, aki rengeteg terhet levesz a vállunkról. Többek között termékfejlesztés, termékárazás, piackutatás, raktározás, szállítás. Ennek köszönhetően nincs üzleti kockázat, és befektetés. Az egyetlen befektetésed az időd és az energiád.

Mit ad neked a Like30?

A Like30 adja a módszert, és az eszközöket. Megtanítjuk az üzleti szisztéma alapjait a mindig elérhető e-learningel. Megmutatjuk, honnan jön a pénz, hogyan tudsz 100 vagy akár 1000 embert is meghívni az online marketingünk segítségével, és hogyan tudod a leggyorsabb fejlődést elérni. Mindezekről részletes tájékoztatást kapsz az oktatási anyagunkból. Folyamatos segítségre és támogatásra számíthatsz a csapattól.

Hogyan lesz ebből bevétel?

A partnercégünktől pénzt kapunk vissza a termékforgalom után. Tehát nem mi adjuk el a terméket, hanem a weboldalra irányítjuk a vásárlókat. Nézzünk egy egyszerű példát: A Te aktív tagjaid száma 100 ember, mindannyian itt vásárolnak 20.000 Ft értékben. A generált forgalom, így 2.000.000 Ft. Ebből a partnercégünk 150.000 Ft jutalékot visszautal számodra. Ekkora forgalomnál a csapatod karrierlépcsőnk szerint direktori ágnak, vagy direktori csapatnak nevezzük, ami átlagosan 100-150 főből áll. A rendszerünk azt tanítja, hogyan tudsz a segítségünkkel minél több ilyen ágat felépíteni. Abban az esetben, ha 6 ilyen csapatod van, az átlag bevételed 1.000.000 Ft. A partnercégtől a karrierlépcsőnkön haladva egyszeri pénzjutalmakat és ingyenes külföldi utazásokat is kapsz.

Mi szükséges a gyors fejlődéshez, mi kell a sikerhez?

Amikor találkozunk egy lehetőséggel a siker azon múlik, hogy munkának, üzletnek, vagy egyszerűen csak hobbinak tekintjük. A különbség az, hogy a hobbidat akkor csinálod, ha van rá időd és van hozzá kedved, a munkánál erre szánod az idődet tudatosan és akkor is megcsinálod, ha éppen nincs hozzá kedved. Gyorsabb fejlődést akkor fogsz tudni elérni, ha erre a lehetőségre üzletként tekintesz. A Like30 üzleti szisztémát úgy építettük fel, hogy megtanítjuk az embereket arra, konkrétan mit kell tenni ahhoz, hogy sikeresek legyenek. Oktatási anyagunknak és a csapat vezetőinek köszönhetően a módszereket könnyen elsajátíthatod és a szisztéma lépéseit követve te is hosszú távú stabil jövedelemre tehetsz szert.

Mit tegyél most?

Tarts velünk, töltsd ki az űrlapot és légy elérhető! Mi felvesszük veled a kapcsolatot és minden további felmerülő kérdésedre készséggel válaszolunk.

Üdvözlünk a Like30 Csapatában!Copyright © 2017 like30.hu

Általános Szerződési Feltételek

Created by www.procontrol.hu version: 1.5.17 release date: 2018.09.20